Potražite jeftine avio karte koje su zbog greške u sistemu jeftinije

Potražite jeftine avio karte koje su zbog greške u sistemu jeftinije

Ukoliko vam se ne žuri sa kupovinom avio karte, uvek možete pratiti cene i na kraju uzeti najbolju ponudu.

Pre nekoliko godina se desilo da zbog greške u sistemu kompanije Delta Airlines, karte za njihove letove budu i do 90% sinžene u odnosu na osnovne cene. Kompanija je u roku od nekoliko sati ispravila grešku, ali neke od karata su naravno kupljene po sniženoj ceni.
Postoje sajtovi kao što je Cheapflightsfinder.com gde uvek možete naći najnižu cenu karte za određene destinacije, tačnije ovaj sajt se bavi upoređivanjem cena letova svih kompanija.
Sada ovaj sajt dodaje i opciju traženja grešaka u sistemima za rezervacije, koje mogu dovesti do povoljnih avio karata. Sajt ima vise od 1.200 različitih izvora i na ovaj način ulazi u trag greškama i upoređuje cene sa ostalim letovima.
Greške u svakom sistemu su redovna pojava, zato ovakva stvar ne bi trebalo da nas čudi. Primer imamo na povratnim kartama od San Franciska do Londona koje su bile 367 dolara ili od Njujorka do Pariza za 346 dolara, što je jako niska cena. Faktori zbog kojih se greške dešavaju su različiti, od ljudskih do niza sistemskih grešaka (loša konverzija, loše stavljene decimale…) Naravno, dalje upozorenje na ovom sajtu stoji da kompanije nisu u obavezi da ispoštuju ovakve greške, ali naravno vredi biti ažuran i bukirati kartu pre nego kompanija shvati šta se dešava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =